Kladdig äppelkaka
Kunde inte hålla mej igår, var så sugen på en hederlig gammal äppelkaka! Men det var dåligt med recept här hemma, sakanade en ingrediens från mitt vanliga recept så jag tänkte ta ett sockerkaksrecept och bara peta ner äpplen i. Jag letade i nya kokböcker, bakböcker men hittade inget recept! Vad gör man? Till slut fann jag ett recept i min svärmors gamla bok som är typ från 70-talet, som jag använde. Gräddningstiden blev bara längre och längre, men till slut fick den duga, den var fortfarande lite kladdig i mitten, ofrivilligt, men så blir det väl när man sticker ner för många äppelbitar i smeten...Men det är ju gott med mycket äpplen...
Kakan smakade mer sockerkaka med lite kanel och äpple, än vad den smakade äppelkaka, men det var ändå gott och barnen blev glada.
Ja, jag har lugnat ner mej nu, efter helgens besvikelse, men det var inte kul alls då.
Jag får väl ta igen lite jag-fyller-år-tid nu till helgen, bara jag...
Annoest
Kakan smakade mer sockerkaka med lite kanel och äpple, än vad den smakade äppelkaka, men det var ändå gott och barnen blev glada.
Ja, jag har lugnat ner mej nu, efter helgens besvikelse, men det var inte kul alls då.
Jag får väl ta igen lite jag-fyller-år-tid nu till helgen, bara jag...
Annoest
