iblandbakarjag

En hemmabakare som gärna provar nya recept men även gamla favoriter. Jag bakar för att må bra men självklart också för att det är gott!

Jag hade fel

Publicerad 2012-03-28 21:50:20 i Allmänt,

Det var ju inte rårakor vi åt igår, det var raggmunkar...Min äldste undrade varför jag sa fel och först då började jag tänka på vad jag sa, snopet...
Men jag vet inte vad skillnaden är, pannkakssmeten kanske? Gott var det i alla fall.

Ja, nu börjar jag bli mej själv igen, jag klev över en stor tröskel i förra veckan, så nu börjar ekorrhjulet snurra lite för fort igen MEN nu märker jag själv att jag behöver varva ner. Fast det är inte lika lätt nu när jag jobbar heltid, tiden räcker inte till. Men det är en prioritetsfråga och jag jobbar (läs: lär mej fortfarande) med det men det är fasiken inte lätt att sätta mej själv framför familjen, men de får definitivt hjälpa till mer än förut!! Något har jag lyckats med, fniss!

Det som hjälper mej att slappna av är simningen men simhallen är fortfarande under renovering några månader till så jag får väl njuta av den härliga våren som är på gång, not! Kallt och inte alls så där mysigt i solen på balkongen som jag vill ha, inte ännu men snaaart hoppas jag. Minns förra årets tjejgåing i början av maj då det var +1 ute och kylan satt i kroppen i ett par dagar, brrr ruggigt! Jag funderar fortfarande på om jag verkligen ska gå den här gången, vill inte att det blir för mycket och det kan det lätt bli.
Men vi har en stegtävling på jobbet och det skulle ge många fina steg...just nu känner jag mej inte motiverad att gå ut och stega, även om jag skulle vilja börja gå ner de kilon som jag gick upp när jag var hemma under sjukskrivningen. Men de bekymrar mej inte speciellt, jag tycker att det är viktigare att jag mår bra och det gör jag nu, bra mycket bättre i alla fall.

Kram annoest

Heltid

Publicerad 2012-03-04 21:15:34 i Allmänt,

Precis som jag skrev i sista inlägget (som var för snart en månad sedan, jag vet) så blir det mindre blogg när det blir mer jobb och det är en lång invänjningstid. Fast hittills har det ändå gått hyfsat bra, några nedgångar men det mesta har ändå varit uppåt. Igår var det en stor dipp och min vana trogen stängde jag in mej i sovrummet, hade tänkt att titta på film hela dagen men orkade inte ens det. Jag behövde lugn och ro och det innebar även att jag valde bort ett kalas idag, jag orkade inte träffa andra människor. Men mina barn gick och representerade vår familj.
Kommer ni ihåg i höstas, när jag fyllde 40? Stor-kalaset sköt jag på pga min lilla utbrändhet och trodde att jag skulle orka ha det under våren. Nu är våren snart här och jag kommer inte orka med ett kalas ännu, så jag hoppar det helt och hållet, det kommer en ny födelsedag i höst igen.

Nästa vecka blir min första heltidsvecka och idag gjorde gubben och jag en jättegryta med köttfärs och diverse ingredienser, den blev god och kommer minst att räcka till onsdag, inklusive fyra matlådor eller mer... Skönt att det redan finns färdig mat för jag kommer inte att orka göra mycket när jag kommer hem på kvällarna, för att inte tala om, hur sent det blir innan jag kommer hem, fast det är mest en vanesak. Gissa om jag längtar till min första hela lön igen, ska bli såå skönt att ha lite pengar över och snart är vi av med det näst sista lånet, jippiii!
Jo, det finns saker som jag ser fram mot, semestern är en sak, men jag har svårt att bestämma mej om jag ska ta en tidig för att jag nog behöver det, eller en sen, som jag helst vill ha och som vi alltid tog innan barnen kom.
Tja, det får jag nog klura på.

Nehej, nu ska jag ta och koppla av en stund med lite film innan jag inser att väskan ska packas...koppla av var nyckelordet...;-)

Kram till er alla och hoppas att jag kan visa upp något bakat snart igen!

Om

Min profilbild

annoest

En vanlig tjej som mår bra när jag får baka, men det blir inte alltid lika mycket som jag vill.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela