iblandbakarjag

En hemmabakare som gärna provar nya recept men även gamla favoriter. Jag bakar för att må bra men självklart också för att det är gott!

Bakideer och hans semester...

Publicerad 2014-07-22 07:22:26 i Allmänt,

Nu har han semester en vecka och den tänkte han tillbringa med vår yngsta son, ni vet, lite utflykter och sånt. Men (och där kom det), han tänker inte tjata för att yngsten ska gå upp så att de kan komma iväg och göra allt det där, neej han har ju semester och om inte yngsten  går upp när han säger till så får det vara, han har ju semester...
Jag tycker ju att det borde vara i hans intresse att verkligen hitta på något med sin yngsta son, speciellt som vi kanske (läs förhoppningsvis) inte bor ihop så länge till och då borde väl han passa på nu när de båda är lediga?! Men det är bara vad jag tycker, eller finns det fler likasinnade där ute?
Ibland önskar jag att man kunde spola förbi vissa delar i livet, i alla fall så att man kan få se att snart blir det bättre, håll ut!

Jag vill baka. 
Men inte så länge vi bor ihop, då avstår jag hellre.
Jag har flera spännande saker som jag vill prova och jag har fått mycket inspiration av ett program på tv4, Paul Hollywoods pajer och puddingar. Det har gått i repris mitt på dagen under de senaste fyra veckorna och jag läste det i tv-tidningen av en slump. Men jag spelade in det och tänkte att det säkert går att titta på, och det gjorde det. Han är nog Englands motsvarighet till Leila fast ännu mer som du och jag. Han bjuder på sig själv och gillar sötsaker, men han har också gjort lite maträtter som jag skulle vilja prova på att göra. Han krånglar inte till det och det ser så enkelt ut när han gör det och jag är ganska säker på att det stämmer om du och jag skulle prova.
Alltid lika roligt när man hittar en ny inspirationskälla!

Jobbkramar annoest

Tomt hemma

Publicerad 2014-07-11 13:33:48 i Allmänt,

För en knapp vecka sedan åkte tonåringen iväg till sitt sommarjobb i andra änden av sverige och yngsten flyttade genast in i hans rum. Det är väldigt tomt där hemma trots att ena sonen är kvar. Tonåringen blir borta i fem veckor men det kan ev bli längre. Suck säger jag, jippi säger han...
För hans del är det bra om det blir längre, då får han vara ifred från sin pappa och det behöver han. Jag kan klara mej bara jag får skypa lite och prata i telefon men det är värre för hans pappa, men det struntar jag i.

Jag tänker på mej själv nu, så gott det går.
Tyvärr har jag inte hittat någon lägenhet, vare sig till mej eller honom men jag fortsätter att leta, jag har inget annat val.

Några få veckor kvar till min semester och det ska bli skönt, jag har ännu inte kommit in i jobbet helt, trots heltid. Men det tar tid och det får det göra.

Snart får jag gå hem så jag får kämpa bara en liten stund, nåja timmar, till...

Kram annoest

Om

Min profilbild

annoest

En vanlig tjej som mår bra när jag får baka, men det blir inte alltid lika mycket som jag vill.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela