iblandbakarjag

En hemmabakare som gärna provar nya recept men även gamla favoriter. Jag bakar för att må bra men självklart också för att det är gott!

Förändringen kommer sakta? Eller?

Publicerad 2013-09-10 22:44:52 i Allmänt,

Jag är fortfarande kvar, men avvaktar ännu. Tiden får visa om min känsla att stanna eller gå består. Just nu känns det okej, han har kraftigt minskat ner sitt drickande och är lite lugnare när han väl dricker. Han är väldigt medveten om att han går på en vass egg och att det fortfarande är upp till honom.
 
Så där mår jag lite bättre, men sen har vi tonåringen som är i andra änden av Sverige på praktik. Han ska vara borta i fem (!) veckor men vi har beställt hem honom till helgen. :-)
Om han hade fått bestämma själv så hade han stannat, men den här gången hade han inget val. Men han längtar hem lite och saknar vissa delar av sitt liv.
 
Det var mycket tankeverksamhet från min sida, inför "flytten", som han inte riktigt har koll på, men som han nog lär sig med tiden. Så huvudvärken kom som ett brev på posten, i flera dagar innan jag kunde slappna av. Nu är det bättre, MEN nu har han åkt på en rejäl jävla förkylning och låter värre än en kråka, suck! Som kronan på verket berättade han glatt igår att han hade svimmat på jobbet och sedan kräkts efteråt!!??!! Vad säger man? Och vad gör man? Idag ringde han och sa att han skulle stanna hemma från jobbet, han hade nog en rejäl febertopp, så då blev jag både lugnare och mer orolig på samma gång.
 
Ännu en "krona" är att lillebror har varit magsjuk sedan i torsdags och kräkts flera gånger på väg till skolan, när vi har trott att det var bra från magsjukan. Jodå, det har kommit från andra änden med...
Nu hoppas jag att jag får se en förbättring så pass att han kan gå till skolan, bara tanken på hur mycket han missar när han redan har svårt i skolan, gör mej mer stressad.
 
Jag tog ledigt några dagar för att baka lite och att ta hand om mej själv, men det gick snabbt i stöpet. Jo, jag har varvat ner lite men inte tillräckligt. Bakningen blev inte alls så mycket som jag hoppades på men jag kanske hittar kraften i helgen när familjen är samlad igen. Annars får jag se fram mot CHOKLADFESTIVALEN som kommer i början av oktober och samma helg kommer tonåringen hem från praktiken som då äntligen (från vår sida i alla fall) är slut. Ja och så börjar ju "Hela Sverige bakar igen", det kan man inte missa!
Så sakta börjar allt klarna? Vi får se så småningom.
 
Trött kram annoest

Om

Min profilbild

annoest

En vanlig tjej som mår bra när jag får baka, men det blir inte alltid lika mycket som jag vill.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela